Filocafé en Leeskring

Een keer per maand is er een Filosofisch Café in de foyer van Theater Malpertuis om een fundamentele, filosofische kwestie te onderzoeken. Er wordt een open dialoog gevoerd over onderwerpen die ons allemaal aanbelangen. In een filosofisch café oefen je een traag en genuanceerd denken, geen losse oneliners halen het, maar inzichten en argumenten worden gewikt en gewogen. We zoeken naar fundamenten voor overtuigingen en toetsen onze mening aan die van
anderen. Iedereen is welkom, ongeacht de achtergrond. het filocafé is een initiatief van AVANSA mid- en zuidwest

Ben je een echte boekenwurm? Praat je graag met anderen over wat je las, dan is de leeskring misschien wel iets voor jou. Maandelijks komt de leeskring op maandagavond samen bij Theater Malpertuis. Onder professionele begeleiding en meteen goed glas, kan je ongedwongen en zonder schroom vertellen hoe jij een welbepaald boek ervaren hebt.

klik hier voor de kalender en concrete data!