Vossen van Malpertuis

Sluit je aan bij de Vossen van Malpertuis en geniet van tal van voordelen tijdens het theaterseizoen.

Theater Malpertuis wil in de toekomst nog meer gaan inzetten op duurzaamheid. Door het creëren van standvastige partnerships, het realiseren van een groener energiebeleid en het op poten zetten van een online ticketingsysteem willen we tegemoetkomen aan de uitdagingen in de culturele sector. Heel concreet kijken we volgend seizoen uit naar een nieuwe, zuinigere, verwarmingsketel die de hoge energiekosten voor ons theaterhuis zal helpen drukken. Aan deze ambitieuze plannen hangt natuurlijk een bijhorend prijskaartje vast en daarbij kan jij ons helpen! 

Heb je een voorliefde voor cultuur en theater? Draag je ons theaterhuis een warm hart toe en geloof je samen met ons in een blijvende toekomst voor Theater Malpertuis? Steun ons dan door deel uit te maken van de Vossen van Malpertuis!

Voor een bedrag van 150€ steun je ons in al onze projecten en geven we jou tal van voordelen in de plaats:
• 1 gratis ticket voor elke Malpertuisproductie in seizoen 2023-2024 in Theater Malpertuis 
• Gratis toegang voor onze Gedichtendag op donderdag 25/01/2024 of vrijdag 26/01/2024.
• Een uitnodiging voor toonmomenten van masterclasses en residenties of openbare repetities. Zo krijg je inkijk in een project van Malpertuis Studio.
• Een fin de saison-drink op het einde van het seizoen, samen met de andere Vossen. 
• Een uitnodiging voor onze seizoensopener exclusief voor de Vossen op zondag 24 september om 11u. We trappen het nieuwe seizoen al meteen af met een knaller van formaat: actrice Sien Eggers komt voorlezen uit 'de Reynaert', een boek van historicus Frits Van Oostrom waarin ook het originele verhaal van 'Van de Vos Reynaert' is opgenomen.  En waar kan dat beter dan in Malpertuis, ons theaterhuis dat haar naam ontleende aan de burcht van Reinaert de Vos! Exclusief voor de Vossen!

PRAKTISCH
Wil je je graag aansluiten bij deze fijne groep mensen en onze projecten mee mogelijk maken? Stuur een mailtje naar vossen@malpertuis.be en wij sturen jou alle info die je nodig hebt om Vos van Malpertuis te worden. Ook met vragen kan je op dit e-mailadres terecht.

GIFT
Wil je ons graag een financieel duwtje in de rug geven zonder meer? Dat kan ook! Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar, wij bezorgen je hiervoor een attest. Stort een bedrag naar keuze op ons rekeningnummer BE09 0682 1053 1857 met vermelding ‘gift’ en jouw naam.

Hartelijk dank voor jouw steun!