Nieuws

SIEN_EGGERS_01_jk_met_credits

Exlusieve seizoensopening met Sien Eggers

We strikten actrice Sien Eggers die een exclusieve seizoensopener zal verzorgen voor ons publiek! Zij komt op zondag 24/09 om 11u voorlezen uit ‘de Reynaert’, een boek van historicus Frits Van Oostrom waarin ook het originele verhaal van ‘Van den Vos Reynaert’ is opgenomen. <...

Jackie_Lien_Wildemeersch_c_Fred_Debrock

Lien Wildemeersch wint de Acteursgilde Theaterprijs 2023 voor haar performance in 'Jackie'!

Lien Wildemeersch verzilverde afgelopen donderdag haar nominatie voor de Acteursgilde Theaterprijs 2023 in de categorie (+35) op het Theaterfestival!

gelukzoekers_lage_resolutie_13_c_raymond_mallentjer

'Gelukzoekers' in september bij ons op de planken

Na een succesvolle première en doortocht op Theater Aan Zee, gaan Charlotte Vandermeersch en Mokhallad Rasem met hun voorstelling Gelukzoekers op tournee. Op 23, 27, 28 en 29 september staan ze bij ons op de planken in Theater Malpertuis!

Vossen

Steun ons en word Vos van Malpertuis!

Heb je een voorliefde voor cultuur en theater? Draag je ons theaterhuis een warm hart toe en geloof je samen met ons in een blijvende toekomst voor Theater Malpertuis? Steun ons dan door deel uit te maken van de Vossen van Malpertuis!

Meer info

DSC_0174

Toonmoment masterclass o.l.v. Vincent Rietveld

Altijd al eens willen binnenkijken in de interne keuken van een maakproces?

220301_Lien_Wildemeersch_247

Jackie - nog te zien tot en met 11 maart!

Op zaterdag 4 maart 2023 ging ‘Jackie’, de allereerste theaterproductie van actrice Lien Wildemeersch, in première bij Theater Malpertuis.