Nieuws

afbeelding_website_2

Publieksbevraging

We willen ons adressenbestand up-to-date houden en tegelijk van de gelegenheid gebruik maken om jullie, ons publiek, enkele korte vraagjes te stellen over onze communicatie. Zo werken we samen aan vlotte communicatie. 

Foto_zaal_bewerkt

Corona maatregelen

Ook Theater Malpertuis sluit de deuren t.e.m. 3 april en volgt hierbij de richtlijnen van de overheid om de impact van het coronavirus te beperken. Een aantal voorstellingen kunnen niet doorgaan op de voorziene datum, maar worden verplaatst.

bobdemoor_olivetti82_005_c_sofie_debackere_web

Olivetti 82

Na een lange tournee kruipt Bob De Moor nog een aller laatste keer in de huid van Bernard Van de Wiele.  Olivetti 82 op woensdag 29 april in Theater Malpertuis. 

Lucas_Vandervost_header

Masterclass Lucas Vandervost

DE WONDERLIJKE WEG VAN TEKST NAAR ZEGGING

Op 6-7-8 september 2018 gaat de driedaagse masterclass met Lucas Vandervost door. Aan de hand van gespecialiseerde oefeningen zullen de deelnemers kennis maken met de uitgesproken visie van deze master. 

Onze_Koen

ONZE KOEN op Theater Aan Zee 31/07 & 01/08

Als sluitstuk van een mooie tournee, zijn Peter De Graef en Tania Van der Sanden deze zomer te gast met ONZE KOEN op Theater Aan Zee. Op dinsdag 31 juli en woensdag 1 augustus spelen ze in De Grote Post Oostende. Klik hier voor