Nieuws

samen_1

Herbeluister: Daar is de Lente

Drie dagen werd er radio gemaakt vanuit Malpertuis en verschillende Tieltenaars of streekgenoten kwamen langs om een praatje te maken over hoe zij in deze coronatijd gemoedsrust en vreugde vinden, als ook gewoon om hun favoriete plaat met ons te delen.

Het was een echt succes!

Om die reden geven we nu de mogelijkheid om de ...

DSC_0001

Daar is de lente!

VRIJDAG, ZATERDAG, ZONDAG 26, 27, 28 MAART 2021

DAAR IS DE LENTE!

Aan het einde van de winterdip slaan Theater Malpertuis,  Dreef, cc Gildhof en de stad Tielt de handen in elkaar om de lente te verwelkomen, en hopelijk een betere en minder covidgekleurde zomer tegemoet te gaan.

Drie dagen wordt er radio gemaakt vanuit ...

MULTATULI_cover_publicatie_scaled_oyzk3ejkoxpnbd8mvgwlumhriog534c19m0eevrm68

IN NAAM VAN DE WAARHEID - Podium 19 en boek!

Wat verstaan we in deze sterk geïnformatiseerde tijd onder waarheid? Is waarheid meervoudig?  Wat zijn de obstakels in de zoektocht naar waarheid? Moet waarheid per definitie toetsbaar zijn? Is fake news gevaarlijk voor de democratie?

Tijdens vier edities van de docu-voorstelling 'In Naam van de Waarheid' lie...

Foto_zaal_bewerkt

Corona maatregelen

Theater Malpertuis houdt haar deuren even gesloten en volgt hierbij de richtlijnen van de overheid om de impact van het coronavirus te beperken. 

Lucas_Vandervost_header

Masterclass Lucas Vandervost

DE WONDERLIJKE WEG VAN TEKST NAAR ZEGGING

Op 6-7-8 september 2018 gaat de driedaagse masterclass met Lucas Vandervost door. Aan de hand van gespecialiseerde oefeningen zullen de deelnemers kennis maken met de uitgesproken visie van deze master. 

Onze_Koen

ONZE KOEN op Theater Aan Zee 31/07 & 01/08

Als sluitstuk van een mooie tournee, zijn Peter De Graef en Tania Van der Sanden deze zomer te gast met ONZE KOEN op Theater Aan Zee. Op dinsdag 31 juli en woensdag 1 augustus spelen ze in De Grote Post Oostende. Klik hier voor