Nieuws

aktentas

Blijf op de hoogte!

Seizoen 18-19 loopt stilaan op z'n einde. Wij zijn al even bezig met het plannen van het komende seizoen. Binnenkort lossen we de eerste activiteiten. 

Kurt-Van-der-Elst

Binnenkort te gast: 'Liedje voor Gigi' - Benjamin Verdonck

Op vrijdag 19 april is Benjamin Verdonck te gast met zijn Liedje voor Gigi. "Troostend theater voor een verwarrende wereld", schreef De Morgen. "Liedje voor Gigi is een ode aan de reinigende kracht van kunst", schreef Trouw. 

Fred-Debrock

'Beginners' op tournee!

Onze nieuwste productie Beginners ging op donderdag 24 januari in première bij cc De Grote Post in Oostende. We zijn nog tot en met 25 mei op tournee door Vlaanderen en Nederland. Boek je ticket voor een voorstelling in je buurt via onze website. 

Lucas_Vandervost_header

Masterclass Lucas Vandervost

DE WONDERLIJKE WEG VAN TEKST NAAR ZEGGING

Op 6-7-8 september 2018 gaat de driedaagse masterclass met Lucas Vandervost door. Aan de hand van gespecialiseerde oefeningen zullen de deelnemers kennis maken met de uitgesproken visie van deze master. 

Onze_Koen

ONZE KOEN op Theater Aan Zee 31/07 & 01/08

Als sluitstuk van een mooie tournee, zijn Peter De Graef en Tania Van der Sanden deze zomer te gast met ONZE KOEN op Theater Aan Zee. Op dinsdag 31 juli en woensdag 1 augustus spelen ze in De Grote Post Oostende. Klik hier voor