Nieuws

dekleineprinsseizoensbrochures008

Eindelijk ... . De Kleine Prins!

Eindelijk kunnen we De Kleine Prins van stal halen. Zo eindigt een werkjaar zonder theater en ontmoeting dan toch nog een beetje feestelijk. Zorg dat u er bij bent in Malpertuis op zaterdag 26 of zondag 27 juni. Snel reserveren is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt. Wij garanderen u immers een veilige en covidproof omgeving ...

pest

De Pest/Albert Camus/Theater Malpertuis

3 opeenvolgende woensdagavonden vertellen 4 acteurs en een muzikant het verhaal van De Pest in een vervolgverhaal van 3 episodes van telkens een uur. U kunt zich intekenen op alle drie de avonden en de volledige Camusvertelling meemaken, maar het is ook mogelijk voor 1 van de avonden in te tekenen, want aflevering 2 en 3 begi...

samen_1

Herbeluister: Daar is de Lente

Drie dagen werd er radio gemaakt vanuit Malpertuis en verschillende Tieltenaars of streekgenoten kwamen langs om een praatje te maken over hoe zij in deze coronatijd gemoedsrust en vreugde vinden, als ook gewoon om hun favoriete plaat met ons te delen.

Het was een echt succes!

Om die reden geven we nu de mogelijkheid om de ...

DSC_0001

Daar is de lente!

VRIJDAG, ZATERDAG, ZONDAG 26, 27, 28 MAART 2021

DAAR IS DE LENTE!

Aan het einde van de winterdip slaan Theater Malpertuis,  Dreef, cc Gildhof en de stad Tielt de handen in elkaar om de lente te verwelkomen, en hopelijk een betere en minder covidgekleurde zomer tegemoet te gaan.

Drie dagen wordt er radio gemaakt vanuit ...

MULTATULI_cover_publicatie_scaled_oyzk3ejkoxpnbd8mvgwlumhriog534c19m0eevrm68

IN NAAM VAN DE WAARHEID - Boek!

Wat verstaan we in deze sterk geïnformatiseerde tijd onder waarheid? Is waarheid meervoudig?  Wat zijn de obstakels in de zoektocht naar waarheid? Moet waarheid per definitie toetsbaar zijn? Is fake news gevaarlijk voor de democratie?

Tijdens vier edities van de docu-voorstelling 'In Naam van de Waarheid' lie...

Foto_zaal_bewerkt

Veilig naar de voorstellingen

Wij ontvangen je graag in de meest veilige omstandigheden. Bij de opstart van seizoen 21-22 zal rekening gehouden worden met de veiligheidsvoorschriften die op dat moment gelden.