Nieuws

PLANKGAS_DEF

PLANKGAS - Jongerenfestival

Voor het 3de seizoen op rij bundelen Theater Maleprtuis, cc Gildhof en de Stedelijke Academie voor Muziek & Woord de krachten voor een weekend boordevol theater: PLANKGAS, het enige jongeren-theaterfestival in West-Vlaanderen. Begin februari kan je bij cc Gildhof en Theater Malpertuis terecht voor een goed gevuld programma. 

Sofie-Debackere

'Beginners' op tournee, boek je ticket via ons!

Onze nieuwste productie Beginners komt het beste tot zijn recht in een grote zaal en is dus jammer genoeg niet te zien in Tielt. We gaan in première op donderdag 24 januari 2019 in cc De Grote Post in Oostende en toeren daardaar door heel Vlaanderen. Boek je ticket voor een voorstell...

PietArfeuilleNathalieTeirlinck009

Nieuwste productie: Beginners

Dit seizoen komen we met een goednieuwe productie: Beginners naar het werk van Raymond Carver. Piet Arfeuille en Nathalie Teirlinck maken filmisch theater met kleppers op scène.   

Lucas_Vandervost_header

Masterclass Lucas Vandervost

DE WONDERLIJKE WEG VAN TEKST NAAR ZEGGING

Op 6-7-8 september 2018 gaat de driedaagse masterclass met Lucas Vandervost door. Aan de hand van gespecialiseerde oefeningen zullen de deelnemers kennis maken met de uitgesproken visie van deze master. 

Onze_Koen

ONZE KOEN op Theater Aan Zee 31/07 & 01/08

Als sluitstuk van een mooie tournee, zijn Peter De Graef en Tania Van der Sanden deze zomer te gast met ONZE KOEN op Theater Aan Zee. Op dinsdag 31 juli en woensdag 1 augustus spelen ze in De Grote Post Oostende. Klik hier voor