Nieuws

AmorMundi016

'Amor Mundi' op tournee van 18/04 t.e.m. 15/05

'Amor Mundi', oftewel 'liefde voor de wereld' via de kracht van het woord. Onze voorstelling tourt vanaf 18/04 door Vlaanderen en Brussel. 

Lees meer..

coletteStan1x1_08

NIEUW: 'Under the Influence' in première op 4 mei

Theatermakers en geliefden Colette Goossens en Stan Martens maken samen met regisseur Laurens Aneca de voorstelling Under the Influence. De voorstelling gaat in première op zaterdag 4 mei om 20u30.

Lees meer...

thewalk_c_Rik_Teunis2

NIEUW: 'The Walk' - unieke performance in Oostende

Onder leiding van een professionele choreograaf, een koordirigent en een kostuumontwerpster maken twintig performers een wandelvoorstelling in Oostende. Een unieke ervaring, die je zeker niet mag missen!

Lees meer...

afb8

Fototentoonstelling met werk van Roger Ballen

Tot het eind van het seizoen kan je aan onze expomuur het werk bewonderen van Roger Ballen, een Zuid-Afrikaanse fotograaf. Door de geziene wreedheid en spanningen van het menselijk lichaam beleef je één grote psychologische reis. Met dank aan het Museum Dr. Ghislain in Gent voor het tijdelijk uitlenen van een deel van hun collectie.

square_affiche_Plankgas

Plankgas Jongerenfestival van 18 t.e.m. 20 januari 2024

Van 18 tot en met 20 januari 2024 gaat opnieuw het Plankgas Jongerenfestival door! Samen met CC Gildhof en de Stedelijke Academie voor Muziek en woord werkten we een fijn programma uit voor jonge cultuurliefhebbers.

varkensstal12_c_fred_debrock

'Varkensstal' nog tot en met 19 december te zien

Na een pakkende première in Theater Malpertuis op woensdag 13 december, speelt Varkensstal ook nog op vrijdag 15 en zaterdag 16 december op onze planken. Daarna trekt de ploeg naar Kortrijk (Budascoop) op dinsdag 19 december. Voor alle andere speeldata in 2024, klik hier...