Nieuws

Fred-Debrock

T.A.N.I.A.! GEANNULEERD in Tielt, Deinze en Vilvoorde

Naar aanleiding van de huidige coronamaatregelen wordt de voorstelling T.A.N.I.A.! in Tielt (20/01), Deinze (21/01) en Vilvoorde (22/02) geannuleerd.
We wachten de komende weken samen met jullie gunstigere tijden af en prikken zo snel mogelijk nieuwe data. Zodra deze er zijn, brengen we jullie op de hoogte!

Mensen die reeds een t...

MULTATULI_cover_2d

Publicatie - In naam van de Waarheid

De tien waarheidsredes werden gebundeld in een boek dat verkrijgbaar is vanaf de première op 21/01/2021. De publicatie reist mee met de voorstelling. Online bestellen kan via Theater Malpertuis voor 12 euro plus verzendingskosten krijgt u...

Foto_zaal_bewerkt

Corona maatregelen

Theater Malpertuis houdt haar deuren even gesloten en volgt hierbij de richtlijnen van de overheid om de impact van het coronavirus te beperken. 

Lucas_Vandervost_header

Masterclass Lucas Vandervost

DE WONDERLIJKE WEG VAN TEKST NAAR ZEGGING

Op 6-7-8 september 2018 gaat de driedaagse masterclass met Lucas Vandervost door. Aan de hand van gespecialiseerde oefeningen zullen de deelnemers kennis maken met de uitgesproken visie van deze master. 

Onze_Koen

ONZE KOEN op Theater Aan Zee 31/07 & 01/08

Als sluitstuk van een mooie tournee, zijn Peter De Graef en Tania Van der Sanden deze zomer te gast met ONZE KOEN op Theater Aan Zee. Op dinsdag 31 juli en woensdag 1 augustus spelen ze in De Grote Post Oostende. Klik hier voor