Nieuws

leeskring_3

Filocafé en Leeskring

Hou je van een filosofisch gesprek of ben je een echte boekenwurm dan is het Filocafé of de leesclub misschien iets voor jou!

geike

SEIZOENSOPENING 10-11-12 SEPTEMBER

Naar goede gewoonte verwelkomen we jullie graag op het nieuwe theaterseizoen. Blokkeer alvast de agenda op 10-11-12 september en lees over ons uitgebreide openingsweekend i.s.m. cc Gildhof.

tania

RESERVATIE 2021 2022 IS BEGONNEN!

Reserveer nu uw tickets voor de voorstellingen die dit seizoen te zien zijn in Theater Malpertuis!

Naast onze eigen producties zijn er ook een tal van gastproducties te zijn, i.s.m. cc Gildhof. Surf nu als de bliksem naar onze site!

Kijk bij KALENDER/ KALENDER IN H...

dekleineprinsseizoensbrochures008

De Kleine Prins op tournee!

De kleine Prins ging deze zomer in première op Theater aan zee en is vanaf 14 oktober te zien in Malpertuis voor ze op tournee vertrekken!

 

pest

De Pest/Albert Camus/Theater Malpertuis

3 opeenvolgende woensdagavonden vertellen 4 acteurs en een muzikant het verhaal van De Pest in een vervolgverhaal van 3 episodes van telkens een uur. U kunt zich intekenen op alle drie de avonden en de volledige Camusvertelling meemaken, maar het is ook mogelijk voor 1 van de avonden in te tekenen, want aflevering 2 en 3 begi...

samen_1

Herbeluister: Daar is de Lente

Drie dagen werd er radio gemaakt vanuit Malpertuis en verschillende Tieltenaars of streekgenoten kwamen langs om een praatje te maken over hoe zij in deze coronatijd gemoedsrust en vreugde vinden, als ook gewoon om hun favoriete plaat met ons te delen.

Het was een echt succes!

Om die reden geven we nu de mogelijkheid om de ...