WERKEN BIJ MALPERTUIS

Gebeten door theater?  Geïnteresseerd in een job in de culturele sector?  Op zoek naar een boeiende stage of vrijwilligerswerk in een warm nest?  Dan ben je bij ons aan het goede adres! 

VRIJWILLIGERSWERK 

Heb je een hart voor theater en ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Kom dan onze ploeg versterken door een handje toe te steken bij de bar, promotie of technische klusjes. In ruil krijg je de eer om de productie van een theatervoorstelling van op de eerste rij mee te maken en een vrijwilligersvergoeding. Stuur een mailtje naar maud@malpertuis.be.

STAGE 

Interesse in een stage bij Theater Malpertuis? Elk seizoen begeleiden wij enkele studenten via een stagecontract. Heb je een hart voor theater, ben je gebeten door cultuur? Stuur je CV en motivatiebrief naar maud@malpertuis.be

VACATURES 

Theater Malpertuis is momenteel op zoek naar een stagiair regie (m/v/x) voor onze nieuwe productie De Kleine Prins.  

STAGIAIR REGIE (m/v/x) DE KLEINE PRINS

Na een noodlanding in de woestijn ontmoet een piloot een kleine jongen. De jongen vertelt honderduit over de planeet waar hij vandaan komt, de bloem waar hij mee samenwoont en het gevecht dat hij levert met de zaadjes van de apebroodboom.

De Kleine Prins is een klassieker die je zoals elk goed sprookje aan steeds weer nieuwe generaties kunt doorvertellen. Maar het is niet louter een kinderboek. Schrijver Antoine de Saint-Exupéry schreef het verhaal toen hij in een hotel in New York verbleef, een jaar voor zijn dood. Het heeft er alle schijn van dat hij toen behoorlijk aan de grond zat en dat schemert door in de schriftuur. Naar het einde toe sluipt er een toon binnen die even poëtisch als diepzinnig is. De dialogen die de prins voert met zowel de vos als de slang zijn doortrokken van weemoed.

Theater Malpertuis maakt van De Kleine Prins zowel een voorstelling voor kinderen (10-13 jaar) als voor volwassenen.
De cast van deze voorstelling: Thomas Janssens, Nikolas Lestaeghe en Naomi Van der Horst. 
Piet Arfeuille staat in voor de regie.

Wil jij gedurende de repetitieperiode de regie - assistentie opnemen voor deze voorstelling, dan wacht je een leerrijke ervaring! 

Jouw opdracht:
 - (praktische) ondersteuning van de regisseur en de ploeg tijdens de repetities
- Je volgt het repetitieproces
- Je werkt samen met de productieleider voor organisatorische en praktische aangelegenheden 
 

Profiel:

- Je hebt ervaring of volgt een opleiding in het theatermaken
- Je bent snel van begrip en denkt graag mee op artistiek en technisch niveau
- Je bent een teamplayer, een organisatietalent en stressbestendig
- Je bent vlot in de omgang, correct en oplossingsgericht

Praktische informatie:
Repetitieperiode: van 8 april tot en met 22 april en van 11 mei tot en met 27 mei 2020.
Repetities gaan door in Theater Malpertuis, Stationstraat 25, 8700 Tielt
Hoe solliciteren: stuur je CV en motivatie voor maandag 23 maart 2020 naar Maud Verlynde, Theater Malpertuis, Stationstraat 25, 8700 Tielt, 0486 73 78 21 of maud@malpertuis.be


Spontane sollicitaties zijn altijd welkom via maud@malpertuis.be.