Veelgestelde vragen

theaterzaal

Voorstellingen gaan, tenzij anders vermeld op de website en in de brochure, door in de speelzaal van Theater Malpertuis, Stationstraat 25, Tielt. 

Voor technische vragen, kan je terecht bij productieleider Rik Teunis

Meer info

toegankelijkheid

De foyer en theaterzaal zijn vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers en personen met een beperkte mobiliteit. Er zijn geen trappen of hoge drempels die de toegang belemmeren. Voor rolstoelgebruikers en hun gezelschap wordt een goed bereikbare plaats voorzien. Ben je een rolstoelgebruiker, kom dan iets vroeger naar onze foyer en meld je aan bij de ticketbalie. De dienstdoende technieker zal jou vooraf een plaats toewijzen. 

parkeren

Vanaf 18u00 kan je in de straten rondom Theater Malpertuis gratis parkeren. Je kan ook parkeren op de parking naast de Onze-Lieve-Vrouwkerk - aan de overkant van Theater Malpertuis - of op wandelafstand aan het station. 

tarieven

Er geldt een basistarief voor tickets van € 16 of € 14. Malpertuis-producties kosten standaard € 16. Ticketprijzen van de gastvoorstellingen vind je terug bij iedere productie. Jongeren onder de 26 jaar en 65-plussers krijgen een reductie van € 2 op het basistarief. Bovendien zijn er ook voorstellingen die het label Jonge Leeuwen dragen: daar bedraagt de korting zelfs 50% voor -26 jarigen! (zie Jonge Leeuwen: pagina …)

Cultuurcentrum Gildhof biedt een abonnement aan waarin ook de voorstellingen van Theater Malpertuis zijn ondergebracht. Vanaf vijf voorstellingen kan je een abonnement bestellen. Je bent daardoor niet alleen verzekerd van een zitje voor je favoriete voorstellingen, je geniet bovendien van een korting van € 2 op het basistarief.

Waar kan je een abonnement bestellen: een abonnement kopen kan alleen bij Cultuurcentrum Gildhof vanaf 20 juni 2018. Bestelde abonnementen afhalen kan aan de balie vanaf 3 september aan de balie van Cultuurcentrum Gildhof (Sint-Michielstraat 9, Tielt) of op de locatie van de eerste voorstelling van het abonnement.

scholen & groepen

Van iedere nieuwe productie zetten wij een schoolvoorstelling op de speeldatalijst. Scholen uit de regio kunnen op die dagen tijdens de schooluren langskomen om de voorstelling bij te wonen in Theater Malpertuis. Wil je liever 's avonds met een leerlingengroep langskomen? Dat kan, je kan aansluiten bij de andere bezoekers. Voor leerlingen geldt een laag tarief. Op aanvraag organiseren wij graag een rondleiding, inleiding of nagesprek voor de leerlingen.
Ook leerlingengroepen van academies en verenigingen zijn bijzonder welkom in Theater Malpertuis. Voor meer info over groepsinschrijvingen, mail naar info@malpertuis.be

 

reserveren

voor losse tickets Malpertuis-producties kan je terecht bij www.malpertuis.be of tickets.malpertuis.be. voor inlichtingen over de vorstellingen kan je terecht op het nummer 051 40 62 90

voor abonnementen & losse tickets gastvoorstellingen kan je terrecht bij Cultuurcentrum Gildhof

E-loketformulier via www.ccgildhof.be,  of via 051 42 82 20 of rechtstreeks aan de balie van cultuurcentrum Gildhof (Sint-Michielstraat 9, Tielt)

Lukt het niet om tickets online te bestellen, neem dan telefonisch contact op met ons secretariaat: elke werkdag tussen 9u en 12u30 en 13u30 en 17u via het nummer 051 40 62 90. Op woensdag worden geen reservaties verwerkt. 

betalen

Gereserveerde tickets dienen vooraf betaald te worden door middel van overschrijving. Voor Malpertuis-producties krijg je een vraag tot overschrijving van Theater Malpertuis; voor gastproducties georganiseerd door CC Gildhof krijg je een vraag tot overschrijving van het cultuurcentrum. Na betaling zullen de tickets op de voorstellingsavond voor je klaar liggen aan de ticketbalie. Lastminutereservaties betaal je cash op de voorstellingsavond. Er is geen bancontact in Theater Malpertuis.

 

annuleren

Tenzij de voorstelling wordt afgelast, worden tickets niet teruggenomen, terugbetaald, omgeruild of vervangen. 

wachtlijst

Wanneer een voorstelling uitverkocht is, kan je worden opgenomen op de wachtlijst. Die kan je vinden op de ticketpagina. Klik op de wachtlijst-knop en laat je gegevens achter. Als er tickets vrijkomen of er wordt een extra voorstelling ingelast, nemen we telefonisch contact met je op. 

aanvangsuur

Voorstellingen starten om 20u30, tenzij anders vermeld. De foyer en de ticketbalie gaan open vanaf 19u00. We laten geen laatkomers toe eenmaal de voorstelling begonnen is, tenzij tijdens de (eventuele) pauze. Tickets worden dan niet terugbetaald, omgeruild of vervangen.

GSM, foto's & opnames

Het is verboden om foto's en video-opnames te maken tijdens een voorstelling. Mogen we je ook met aandrang vragen om je telefoon uit te zetten bij het betreden van de theaterzaal? 

zaal huren

Je kan de theaterzaal en/ of foyer van Theater Malpertuis huren wanneer onze theaterkalender dat toelaat. Neem contact met ons op. 

vrijwilligers

Heb je een hart voor theater en ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Kom dan onze ploeg versterken door een handje toe te steken bij de bar, promotie of technische klusjes. In ruil krijg je de eer om de productie van een theatervoorstelling van op de eerste rij mee te maken en een vrijwilligersvergoeding. Stuur een mailtje naar info@malpertuis.be

Raad van Bestuur

Theater Malpertuis wordt vertegenwoordigd door een gedreven Raad van Bestuur: Wim Vanseveren (voorzitter), Heleen Rijckaert (secretaris), Sigrid Balduck, Alina Tudora, Frank Vandenberghe, Dominique Bouckaert, Benedikt Deberdt, Ingrid Devos, Bert Devos en Dirk Mattelaer.

Algemene Vergadering

Tot de Algemene Vergadering van Theater Malpertuis behoren volgende leden: Luc De Leersnyder, Nick Van Hulle, Roeland Vander Plaetse, Simon Bekaert, Sybille Cappelle, Tinne Bral en Veerle Windels.                        

                             

verkoopkantoor

Voor alle vragen omtrent tourneeplanning en promotionele ondersteuning, kan je terecht bij CollaGe Producties: info@huubcolla.be en +32 (0) 485 71 61 57

Nog een andere vraag?

Contacteer ons