Praktisch

Reserveren & tarieven

Losse tickets voor Malpertuis-producties kan je reserveren via de kalender op deze site of rechtstreeks via onze ticketpagina. Voor inlichtingen over de voorstellingen kan je terecht op het nummer 051 40 62 90. We doen geen telefonische reservaties. 

Voor abonnementen & losse tickets voor gastvoorstellingen kan je terrecht bij Cultuurcentrum Gildhof. Via E-loketformulier op www.ccgildhof.be, telefonisch via 051 42 82 20, rechtstreeks aan de balie van cultuurcentrum Gildhof (Sint-Michielstraat 9, Tielt) of vanaf heden ook via de online ticketservice op www.gildhof.be

Klik op 'meer info' voor specifieke info over reserveren, de tarieven en het betalen van tickets. 

Meer info

Toegankelijkheid

Voorstellingen gaan, tenzij anders vermeld op de website en in de brochure, door in de speelzaal van Theater Malpertuis, Stationstraat 25, Tielt. 

De foyer en theaterzaal zijn vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers en personen met een beperkte mobiliteit. Er zijn geen trappen of hoge drempels die de toegang belemmeren. Voor rolstoelgebruikers en hun gezelschap wordt een goed bereikbare plaats voorzien. Ben je een rolstoelgebruiker, kom dan iets vroeger naar onze foyer en meld je aan bij de ticketbalie. De dienstdoende technieker zal jou vooraf een plaats toewijzen. Ook voor mensen die slechthorend of slechtziend zijn voorzien wij dezelfde service. 

Voor technische vragen, kan je terecht bij productieleider Rik Teunis

Parkeren

Vanaf 18u00 kan je in de straten rondom Theater Malpertuis gratis parkeren. Je kan ook parkeren op de parking naast de Onze-Lieve-Vrouwkerk aan de overkant van Theater Malpertuis of op wandelafstand aan het station. 

Aanvangsuur

Voorstellingen starten om 20u30, tenzij anders vermeld. De foyer en de ticketbalie gaan open vanaf 19u30. We laten geen laatkomers toe eenmaal de voorstelling begonnen is, tenzij tijdens de (eventuele) pauze. Tickets worden dan niet terugbetaald, omgeruild of vervangen.

GSM, foto's & opnames

Het is verboden om foto's en video-opnames te maken tijdens een voorstelling. Mogen we je ook met aandrang vragen om je telefoon uit te zetten bij het betreden van de theaterzaal.

Zaalverhuur

Je kan de theaterzaal en/ of foyer van Theater Malpertuis huren wanneer onze theaterkalender dat toelaat.  

Meer info

Verkoopkantoor

Voor alle vragen omtrent tourneeplanning en promotionele ondersteuning, kan je terecht bij CollaGe Producties: info@huubcolla.be en +32 (0) 485 71 61 57

Nog een andere vraag?

Contacteer ons