Reserveren & tarieven

Zin om een voorstelling bij te wonen in Theater Malpertuis?  Vind hier een antwoord op jouw vragen over onze tarieven, het reservatieysteem en de betalingsmogelijkheden. 

TARIEVEN

Er geldt een basistarief voor tickets van €16 of €14. Malpertuis-producties kosten standaard €16. Ticketprijzen van de gastvoorstellingen vind je terug bij iedere productie. Jongeren onder de 26 jaar en 65-plussers krijgen een reductie van €2 op het basistarief. Bovendien zijn er ook voorstellingen die het label Jonge Leeuwen dragen: daar bedraagt de korting zelfs 50% voor -26 jarigen! 

Cultuurcentrum Gildhof biedt een abonnement aan waarin ook de voorstellingen van Theater Malpertuis zijn ondergebracht. Vanaf vijf voorstellingen kan je een abonnement bestellen. Je bent daardoor niet alleen verzekerd van een zitje voor je favoriete voorstellingen, je geniet bovendien van een korting van €2 op het basistarief. Een abonnement kopen kan alleen bij Cultuurcentrum Gildhof. 

SCHOLEN & GROEPEN

Van iedere nieuwe productie zetten wij een schoolvoorstelling op de speeldatalijst. Scholen uit de regio kunnen op die dagen tijdens de schooluren langskomen om de voorstelling bij te wonen in Theater Malpertuis. Wil je liever 's avonds met een leerlingengroep langskomen? Dat kan, je kan aansluiten bij de andere bezoekers. Voor leerlingen geldt een laag tarief. Op aanvraag organiseren wij graag een rondleiding, inleiding of nagesprek voor de leerlingen. 

Ook leerlingengroepen van academies en verenigingen zijn bijzonder welkom in Theater Malpertuis. Ons groepstarief van €14 per persoon geldt voor groepen vanaf 15 personen. Daarnaast bekijken wij graag met jullie welke extra activiteit we kunnen aanbieden om er een leuke avond van te maken. Voor meer info en groepsinschrijvingen, mail naar info@malpertuis.be.

RESERVEREN

Losse tickets voor Malpertuis-producties kan je reserveren via de kalender op deze site of rechtstreeks via onze ticketpagina. voor inlichtingen over de voorstellingen kan je terecht op het nummer 051 40 62 90. We doen geen telefonische reservaties. 

Voor abonnementen & losse tickets van de gastvoorstellingen kan je terecht bij Cultuurcentrum Gildhof: E-loketformulier via www.ccgildhof.be, of telefonisch via 051 42 82 20 of rechtstreeks aan de balie van cultuurcentrum Gildhof (Sint-Michielstraat 9, Tielt). Lukt het niet om tickets online te bestellen, neem dan telefonisch contact op met ons secretariaat: elke werkdag tussen 9u en 12u30 en 13u30 en 17u via het nummer 051 42 82 20. Op woensdag worden geen reservaties verwerkt. 

BETALEN

Gereserveerde tickets dienen vooraf betaald te worden door middel van overschrijving. Voor Malpertuis-producties krijg je een vraag tot overschrijving van Theater Malpertuis; voor gastproducties georganiseerd door CC Gildhof krijg je een vraag tot overschrijving van het cultuurcentrum. Na betaling zullen de tickets op de voorstellingsavond voor je klaar liggen aan de ticketbalie. Lastminutereservaties betaal je cash op de voorstellingsavond. Er is geen bancontact in Theater Malpertuis.

ANNULEREN 

Tenzij de voorstelling wordt afgelast, worden tickets niet teruggenomen, terugbetaald, omgeruild of vervangen. 

WACHTLIJST

Wanneer een voorstelling uitverkocht is, kan je worden opgenomen op de wachtlijst. Die kan je vinden op de ticketpagina. Klik op de wachtlijst-knop en laat je gegevens achter. Als er tickets vrijkomen of er wordt een extra voorstelling ingelast, nemen we telefonisch contact met je op.