Reserveren & tarieven

Zin om een voorstelling bij te wonen in Theater Malpertuis?  Vind hier een antwoord op jouw vragen over onze tarieven, het reservatieysteem en de betalingsmogelijkheden. 

Het aanbod van voorstellingen in Theater Malpertuis is een samenwerking tussen Malpertuis en cultuurcentrum Gildhof. Jaarlijks vertonen we onze eigen producties en heel wat gastvoorstellingen die we zelf programmeren of in samenspraak met het cultuurcentrum Gildhof. 

LOSSE TICKETS

Het basistarief voor losse tickets van Malpertuis-producties is €18. Het reductietarief voor 65-plussers en jongeren onder de 26 jaar bedraagt €16. Af en toe wijkt de prijs voor gastvoorstellingen af, dit staat steeds aangegeven bij de voorstelling.  Bij voorstellingen die het label 'Jonge Leeuwen' dragen kunnen jongeren binnen aan de helft van de prijs, €9.

SCHOLEN & GROEPEN

Bij bepaalde producties zetten we een schoolvoorstelling op de speeldatalijst. Scholen uit de regio kunnen op die dagen tijdens de schooluren langskomen om de voorstelling bij te wonen in Theater Malpertuis. Wil je liever 's avonds met een leerlingengroep langskomen? Dat kan, je kan aansluiten bij de andere bezoekers. Voor leerlingen geldt het reductietarief voor -26 jarigen. Op aanvraag organiseren wij graag een rondleiding, inleiding, nagesprek en/of andere omkadering voor de leerlingen. 

Ook leerlingengroepen van academies en verenigingen zijn bijzonder welkom in Theater Malpertuis. Groepen vanaf 15 personen krijgen een korting van €2 op het basistarief. Indien de groep reeds een andere korting geniet (+65 of -26) dan geldt deze prijs. Daarnaast bekijken wij graag met jullie welke extra-activiteit we kunnen aanbieden om er een leuke avond van te maken. Voor meer info en groepsinschrijvingen, mail naar info@malpertuis.be.

KANSENTARIEF

Theater Malpertuis wil de drempel zo laag mogelijk maken en een toegankelijk theater zijn. Ben je aangesloten bij een socio-culturele organisatie in Tielt, dan kan je via hen aan een voordelig tarief naar een voorstelling van ons komen kijken. Ben je werkzaam in een socio-culturele organisatie en geïnteresseerd om met ons samen te werken? Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en ontmoetingen. Voor meer informatie, mail je naar  info@malpertuis.be

RESERVEREN

Losse tickets voor Malpertuis-producties kan je reserveren via de kalender op deze site of rechtstreeks via onze ticketpagina. voor inlichtingen over de voorstellingen kan je terecht op het nummer 051 40 62 90. We doen geen telefonische reservaties. 

Voor losse tickets van de gastvoorstellingen kan je terecht bij cultuurcentrum Gildhof via de online ticketcervice op www.gildhof.be
telefonisch via 051 42 82 20 of rechtstreeks aan de balie van cultuurcentrum Gildhof (Sint-Michielstraat 9, Tielt). Lukt het niet om tickets online te bestellen, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat: elke werkdag tussen 9u en 12u30 en 13u30 en 17u via het nummer 051 42 82 20. Op woensdag worden geen reservaties verwerkt. 

BETALEN

Na reservatie ontvangt u een uitnodiging tot betaling van de tickets. Voor gastproducties georganiseerd door cultuurcentrum Gildhof krijg je een vraag tot overschrijving van het cultuurcentrum. Na betaling zullen de tickets op de voorstellingsavond voor je klaar liggen aan de ticketbalie. Lastminutereservaties betaal je cash of via bancontact/Payconiq op de voorstellingsavond. 

ANNULEREN 

Tenzij de voorstelling wordt afgelast, worden tickets niet teruggenomen, terugbetaald, omgeruild of vervangen. 

WACHTLIJST

Wanneer een voorstelling uitverkocht is, kan je worden opgenomen op de wachtlijst. Die kan je vinden op de ticketpagina. Klik op de wachtlijst-knop en laat je gegevens achter. Als er tickets vrijkomen of er wordt een extra voorstelling ingelast, nemen we telefonisch contact met je op.