Reserveren & tarieven

Zin om een voorstelling bij te wonen in Theater Malpertuis? Vind hier een antwoord op jouw vragen over onze tarieven, het reservatieysteem en de betalingsmogelijkheden. 

tarieven

Er geldt een basistarief voor tickets van 16 euro of 14 euro. Malpertuis-producties kosten standaard €16. Ticketprijzen voor gastvoorstellingen vind je terug bij iedere productie. Jongeren onder de 26 jaar en 65-plussers krijgen een reductie van 2 euro op het basistarief. Bovendien zijn er ook voorstellingen die het label Jonge Leeuwen dragen: daar bedraagt de korting zelfs 50% voor -26 jarigen!

Cultuurcentrum Gildhof biedt een abonnement aan waarin ook de voorstellingen van Theater Malpertuis zijn ondergebracht. Vanaf vijf voorstellingen kan je een abonnement bestellen. Je bent daardoor niet alleen verzekerd van een zitje voor je favoriete voorstellingen, je geniet bovendien van een korting van €2 op het basistarief.

Een abonnement kan je alleen kopen bij Cultuurcentrum Gidlhof vanaf 20 juni 2018. Bestelde abonnementen kan je afhalen aan de balie van Cultuurcentrum Gildhof ( Sint Michielstraat 9, Tielt) of op de locatie van de eerste voorstelling van het abonnement.

scholen & groepen

Van iedere nieuwe productie zetten wij een schoolvoorstelling op de speeldatalijst. Scholen uit de regio kunnen op die dagen tijdens de schooluren langskomen om de voorstelling bij te wonen in Theater Malpertuis. Wil je liever 's avonds met een leerlingengroep langskomen? Dat kan, je kan aansluiten bij de andere bezoekers. Voor leerlingen geldt een laag tarief. Op aanvraag organiseren wij graag een rondleiding, inleiding of nagesprek voor de leerlingen. Ook leerlingengroepen van academies en verenigingen zijn bijzonder welkom in Theater Malpertuis. Voor meer info over groepsinschrijvingen, contacteer Marlies Corneillie. 

reserveren

Je kan losse tickets reserveren via onze website. Zowel voor eigen producties van Theater Malpertuis als gastvoorstellingen van CC Gildhof. Theaterpassen zijn enkel verkrijgbaar aan de balie van CC Gildhof, Sint-Michielstraat 9, Tielt.

Lukt het niet om tickets online te bestellen, neem dan telefonisch contact op met ons secretariaat: elke werkdag tussen 9u en 12u30 en 13u30 en 17u via het nummer 051 40 62 90. Op woensdag worden geen reservaties verwerkt. 

betalen

Gereserveerde tickets dienen vooraf betaald te worden door middel van overschrijving. Na betaling zullen de tickets op de voorstellingsavond voor je klaar liggen aan de ticketbalie. Lastminute reservaties betaal je cash op de voorstellingsavond. Er is geen bancontact in Theater Malpertuis.

annuleren

Tenzij de voorstelling wordt afgelast, worden tickets niet teruggenomen, terugbetaald, omgeruild of vervangen. 

wachtlijst

Wanneer een voorstelling uitverkocht is, kan je worden opgenomen op de wachtlijst. Die kan je vinden op de ticketpagina. Klik op de wachtlijst-knop en laat je gegevens achter. Als er tickets vrijkomen of er wordt een extra voorstelling ingelast, nemen we telefonisch contact met je op. 

aanvangsuur

Voorstellingen starten om 20u30, tenzij anders vermeld. De foyer en de ticketbalie gaan open vanaf 19u00. We laten geen laatkomers toe eenmaal de voorstelling begonnen is, tenzij tijdens de (eventuele) pauze. Tickets worden dan niet terugbetaald, omgeruild of vervangen.