Reserveren & tarieven

Zin om een voorstelling bij te wonen in Theater Malpertuis?  Vind hier een antwoord op jouw vragen over onze tarieven, het reservatieysteem en de betalingsmogelijkheden. 

Het aanbod van voorstellingen in Theater Malpertuis is een samenwerking tussen Malpertuis en cultuurcentrum Gildhof. Jaarlijks vertonen we onze eigen producties en heel wat gastvoorstellingen die we zelf programmeren of door het cultuurcentrum geselecteerd werden. 

LOSSE TICKETS

Het basistarief voor losse tickets van Malpertuis-producties is €16. Het reductietarief voor 65-plussers en jongeren onder de 26 jaar bedraagt €14. Af en toe wijkt de prijs voor gastvoorstellingen af. Voorstellingen die het label 'Jonge Leeuwen' dragen zijn goedkoper, de basisprijs bedraagt daar €14, het reductietarief voor 65-plussers €12 en jongeren kunnen binnen aan de helft van de prijs, €7.

ABONNEMENT

Cultuurcentrum Gildhof biedt een abonnement aan waarin ook de voorstellingen van Theater Malpertuis zijn ondergebracht. Vanaf vijf voorstellingen kan je een abonnement bestellen. Je bent daardoor niet alleen verzekerd van een zitje voor je favoriete voorstellingen, je geniet bovendien van een korting van €2 op het basistarief. Een abonnement kopen kan alleen bij Cultuurcentrum Gildhof. 

SCHOLEN & GROEPEN

Bij bepaalde producties zetten we een schoolvoorstelling op de speeldatalijst. Scholen uit de regio kunnen op die dagen tijdens de schooluren langskomen om de voorstelling bij te wonen in Theater Malpertuis. Wil je liever 's avonds met een leerlingengroep langskomen? Dat kan, je kan aansluiten bij de andere bezoekers. Voor leerlingen geldt het reductietarief voor -26 jarigen. Op aanvraag organiseren wij graag een rondleiding, inleiding, nagesprek en/of andere omkadering voor de leerlingen. 

Ook leerlingengroepen van academies en verenigingen zijn bijzonder welkom in Theater Malpertuis. Groepen vanaf 15 personen krijgen een korting van €2 op het basistarief. Indien de groep reeds een andere korting geniet (+65 of -26) dan geldt deze prijs. Daarnaast bekijken wij graag met jullie welke extra-activiteit we kunnen aanbieden om er een leuke avond van te maken. Voor meer info en groepsinschrijvingen, mail naar info@malpertuis.be.

RESERVEREN

Losse tickets voor Malpertuis-producties kan je reserveren via de kalender op deze site of rechtstreeks via onze ticketpagina. voor inlichtingen over de voorstellingen kan je terecht op het nummer 051 40 62 90. We doen geen telefonische reservaties. 

Voor abonnementen & losse tickets van de gastvoorstellingen kan je terecht bij Cultuurcentrum Gildhof via E-loketformulier op www.ccgildhof.be, telefonisch via 051 42 82 20, rechtstreeks aan de balie van cultuurcentrum Gildhof (Sint-Michielstraat 9, Tielt) of vanaf heden ook via de online ticketservice op www.gildhof.be. Lukt het niet om tickets online te bestellen, neem dan telefonisch contact op met ons secretariaat: elke werkdag tussen 9u en 12u30 en 13u30 en 17u via het nummer 051 42 82 20. Op woensdag worden geen reservaties verwerkt. 

BETALEN

Gereserveerde tickets dienen vooraf betaald te worden door middel van overschrijving. Voor Malpertuis-producties en onze eigen gastproducties krijg je een vraag tot overschrijving van Theater Malpertuis; voor gastproducties georganiseerd door CC Gildhof krijg je een vraag tot overschrijving van het cultuurcentrum. Na betaling zullen de tickets op de voorstellingsavond voor je klaar liggen aan de ticketbalie. Lastminutereservaties betaal je cash of via Payconiq op de voorstellingsavond. 

ANNULEREN 

Tenzij de voorstelling wordt afgelast, worden tickets niet teruggenomen, terugbetaald, omgeruild of vervangen. 

WACHTLIJST

Wanneer een voorstelling uitverkocht is, kan je worden opgenomen op de wachtlijst. Die kan je vinden op de ticketpagina. Klik op de wachtlijst-knop en laat je gegevens achter. Als er tickets vrijkomen of er wordt een extra voorstelling ingelast, nemen we telefonisch contact met je op.