Veilig naar de voorstellingen

Lees hier meer over hoe we jullie ontvangen. 

VEILIG NAAR THEATER MALPERTUIS

We voorzien alles om jullie theaterbezoek zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. Zowel in de zaal als in de foyer kan er afstand bewaard worden. We bedanken jullie om samen met ons de voorschriften op te volgen en aldus ieders veiligheid te garanderen.


 VOORAF RESERVEREN 
Je kan je tickets zoals altijd reserveren via onze website (www.malpertuis.be) of via de ticketpagina (tickets.malpertuis.be). De regels van social distancing worden dan in acht genomen. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden op de daartoe voorziene plek. We zijn verplicht om deze gegevens tot 30 dagen na de voorstelling bij te houden in functie van de contactopsporing.

BINNENKOMEN VAN DE FOYER
Bij het binnenkomzen van Theater Malpertuis zijn faciliteiten voorzien voor handhygiëne. Hierna kun je aan een tafeltje gaan zitten in de foyer. Het dragen van een mondmasker is verplicht wanneer je je in het gebouw verplaatst. Van zodra je op je plaats zit in de theaterzaal dan mag je het mondmasker uitdoen.  Wanneer je aan een tafeltje in de foyer zit ( max 8 personen per tafel), kan je je mondmasker uitdoen. Betalen van tickets en consumpties kan contactloos.

BETREDEN VAN DE THEATERZAAL
We vragen je om afstand te houden bij het betreden van de theaterzaal De zaal wordt tot vlak voor aanvang van de voorstelling verlucht. 

TIJDENS DE VOORSTELLING
Het aantal toeschouwers die we per avond binnenlaten zal steeds afgestemd zijn op de meest actuele adviezen en richtlijnen van de veiligheidsraad.

NA DE VOORSTELLING 
Na de voorstelling zal het dienstdoende personeel je naar buiten begeleiden. Je bent uiteraard van harte welkom om nog na te praten in onze foyer. Je kan een drankje bestellen in ons foyer, waar de medewerkers je corona-proof zullen bedienen