Toonmoment masterclass o.l.v. Vincent Rietveld

Maak kennis met de acht deelnemers van de masterclass voor spelers, geleid door Vincent Rietveld van theatergroep De Warme Winkel.

Theater Malpertuis organiseert sinds 2016 masterclasses voor spelers. Overdracht van kennis en ervaring staat daarbij centraal.

De Warme Winkel is zowel een gezelschap als een manier van werken.  Liefde voor geschiedenis, literatuur en plezier in het spel zijn de basisingrediënten van hun werkwijze.  Het gezelschap bedient zich van alle mogelijke speelstijlen, esthetieken en symbolieken. Daarbij is niets heilig en wordt weinig geschuwd.

Acht dagen lang werkten jonge theatermakers uit Vlaanderen en Nederland volgens het vintage Warme Winkelrecept: inlezen, acts maken, improviseren, monteren….
Dansen op klassieke muziek, daar zijn we mee vertrouwd, maar kan je ook theater maken op muziek, een soort theaterballet zeg maar?  Die vraag en de 9de symfonie van Dvořák (Aus der neuen Welt) waren het uitgangspunt van deze masterclass.

Geïnteresseerd om aanwezig te zijn op het openbaar moment van deze masterclass?  Altijd al eens willen binnenkijken in de interne keuken van een maakproces?

Wees dan welkom op donderdag 25 mei om 20u in Theater Malpertuis! 

Een zitje kost 5 euro, tickets reserveren kan je hier.

Tot snel, in Malpertuis!
Annelore, Esther, Jef, Manizja, Michèle, Pieter, Tim, Toon, Vincent, Theater Malpertuis