Reserveer nu al je zitje voor seizoen 2022-2023!

NIEUWE PRODUCTIES

Wildeman
Op uitnodiging van artistiek directeur Piet Arfeuille schrijft Jeroen Olyslaegers, uitgaande van zijn bejubelde historische roman Wildevrouw een nieuwe monoloog voor rasverteller Bob de Moor. 
'Wildeman' gaat op 23 september 2022 in première in Theater Malpertuis.

Graag reserveren voor Wildeman? https://tickets.malpertuis.be/

Jackie
Actrice Lien Wildemeersch dook intensief in het leven van de Britse celliste Jacqueline du Pré. Het wordt geen biografie van de muzikante, maar eerder een ontmoeting tussen Lien en Jackie, een zoektocht naar wat ons als mens verbindt en wat je kan dragen in de soms gruwelijke onvoorspelbaarheid van het leven.
'Jackie', het eerste eigen theaterproject van Lien Wildemeersch, is op 4 maart (première) en 8 maart 2023 te zien in onze zaal.

Graag reserveren voor Jackie? https://tickets.malpertuis.be

Gelukzoekers - IN VOORBEREIDING
Gelukzoekers bouwt verder op de interviewtechniek die Mokhallad Rasem ook al hanteerde in Zielzoekers om mensen ‘hun verhaal te laten doen’. Maar in plaats van op één plek te verblijven, zoals dat in Zielzoekers het asielcentrum van Menen was, is dit keer de hele wereld zijn inspiratiebron.
'Gelukzoekers', met Charlotte Vandermeersch, op 16 en 17 juni 2023 in Theater Malpertuis.

Graag reserveren voor Gelukzoekers? https://tickets.malpertuis.be

OP REIS

Zowel De Kleine Prins als Amor Mundi touren volgend seizoen doorheen Vlaanderen maar beide producties zijn nog één keer te zien in Tielt: De Kleine Prins staat op 21/01/2023 bij ons op de planken en Amor Mundi speelt nog op 19/04/2023 in ons cultuurhuis.

GASTVOORSTELLINGEN

Naast onze eigen producties geven we ook aan podium aan een ruime selectie gastproducties. Elk seizoen selecteert het Cultuurcentrum Gildhof een aantal theaterproducties die te gast zijn bij ons. We laten vanaf september maar liefst 22 gastvoorstellingen op je los.  'Freedom Club', 'Sono Io?, 'Solo', 'Vechtstuk', 'Letters 2 dance', 'The Happy Few' en 'Voorjaarsontwaken' zijn maar enkele van de topvoorstellingen die we speciaal voor jou selecteerden.

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier ons volledig programma in huis.

Reserveer nu al je zitje voor het nieuwe seizoen! Tickets vind je hier.