Plankgas Jongerenfestival 2023

Voor de zesde keer slaan Theater Malpertuis, Cultuurcentrum Gildhof en de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord de handen in elkaar voor een weekend vol theater en cultuur voor en door jongeren! Deze editie van het Plankgas-festival staat helemaal in het teken van 'Connected': connectie met elkaar, met de wereld, met het internet, met jezelf,...

Het jaarlijkse festival vindt dit keer plaats op 27, 28 en 29 januari en zal voor de eerste keer gespreid worden over drie dagen. De bekende formule van het festival (twee theatervoorstellingen, workshops met toonmoment, pastabar en een optreden) wordt aangevuld met een heus dagprogramma op vrijdag gericht op de middelbare scholen van Tielt. Nieuw ook op zondag zijn de 'battles' tussen de leden van verschillende vrijetijdsclubs en verenigingen in en rond Tielt, met een podiumplek als inzet.

Hou dus zeker het weekend van 27-29 januari 2023 vrij, want dan geven we samen met alle jong geweld plankgas in Tielt!

PROGRAMMA

vrijdag 27 januari

9u-16u: dagprogramma voor middelbare scholen, voor meer info: julie@malpertuis.be 

20u30: voorstelling The Happy Few (XL=12+) van Bronks

22u00: silent disco @ Theater Malpertuis

 

zaterdag 28 januari 

17u-18u: workshops o.l.v. Stedelijke Academie voor Woord en Kunst

18u: pastabar (5€)

20u30: voorstelling Catharsis van Eva Binon en Jason Dousselaere

 

zondag 29 januari 

10-16u:  Connected Art Contest + Connected Podium Contest (binnenkort meer info hierover)