RESERVATIE 2021 2022 IS BEGONNEN!

Hieronder een overzicht van onze vier nieuwe Malpertuisproducties voor volgend seizoen:

Op 1 augustus 2021 ging DE KLEINE PRINS in première op Theater aan Zee. Malpertuis maakte van die klassieker zowel een jeugd- als familievoorstelling (10-14 jarigen en ouders) als een volwassen voorstelling. De voorstelling baadt in een Disney-achtige sfeer. Thomas Janssens, Nikolas Lestaeghe, Carine van Bruggen en Naomi Vanderhorst spelen. (oktober-december 2021)

Op 27 januari 2022 gaat MEDEA in première. Tania Van der Sanden speelt de titelrol en wordt op scène omringd door 8 mannen. Piet Arfeuille regisseert. Kunstenares Berlinde De Bruyckere tekent voor de vormgeving. (januari-februari 2022)

Op uitnodiging van artistiek directeur Piet Arfeuille schrijft Jeroen Olyslaegers een nieuwe theatermonoloog, uitgaande van zijn bejubelde historische roman Wildevrouw. Bob de Moor is de verteller van dienst. WILDEMAN gaat in première op 25 maart 2022. (maart-april 2022)

De staat van onze democratie is het onderwerp in AMOR MUNDI, met teksten van de Duitse cineast Rainer Werner Fassbinder. Wordt de democratie te veel beleden in woorden maar niet in daden? En is geweld legitiem, als het aangewend wordt om de wereld beter te maken? Tania Van der Sanden, David Geysen, Geert Vaes en Pieter Verelst spelen. Première: 23 april 2022.

Naast onze eigen producties zijn er ook een tal van gastproducties te zijn, i.s.m. cc Gildhof. Surf nu als de bliksem naar onze site!

Kijk bij KALENDER/ KALENDER IN HUIS voor een volledig overzicht van alle voorstellingen in Malpertuis tussen september 2021 en juni 2022. 

ZEKER VAN MIJN ZITJE!
Sinds jaar en dag werken Malpertuis en cc Gildhof met een abonnementsformule, waarmee u zich op voorhand kunt verzekeren van een plaats in voorstellingen die u zeker niet wil missen. Reserveer voor 1 oktober vijf verschillende voorstellingen die u wil boeken. Deze voucher kan opgehaald worden bij Theater Malpertuis of cc Gildhof vanaf 15 oktober. Meer vragen? Stuur dan een mailtje naar info@malpertuis.be