Eindelijk ... . De Kleine Prins!

Malpertuis maakte van De Kleine Prins van Antoine de St. Exupéry een jeugd- en familievoorstelling voor 11- tot 14 jarigen en hun ouders, alsook een volwassen versie, voor al die grote mensen die vaak nog letterlijk zinnen kunnen citeren uit het boekje dat we alemaal op de schoolbanken onder ogen kregen.

lees hier meer en maak het als eerste mee, nu Malpertuis zijn deuren weer opent!

zaterdag 26 juni 2021, 18 u: Jeugd - en familievoorstelling

zaterdag 26 juni 2021, 20u30: volwassen voorstelling

zondag 27 juni, 15u: jeugd- en familievoorstelling

zondag 27 juni, 19u30: volwassen voorstelling

Wil je graag beide voorstellingen na elkaar zien? Dat kan met een combiticket  op zaterdag 26 juni voor de prijs van 22/18 euro (-26/+65). Klik bij reservatie op BUNDEL (basis/korting). Tussen beide voorstellingen kan u bij ons ook iets eten.

reserveer hier je tickets