Herbeluister: Daar is de Lente

Aan het einde van de winterdip sloegen Theater Malpertuis, Dreef, cc Gildhof, Sociaal Huis Tielt en de stad Tielt de handen in elkaar om de lente te verwelkomen, en hopelijk een betere en minder covidgekleurde zomer tegemoet te gaan.

Drie dagen werd er radio gemaakt vanuit Malpertuis en verschillende Tieltenaars of streekgenoten kwamen langs om een praatje te maken over hoe zij in deze coronatijd gemoedsrust en vreugde vinden, als ook gewoon hun favoriete plaat met ons te delen.

Via deze weg kan je de verschillende radio-fragmenten herbeluisteren tot en met 18 april!

We lijsten alles even op:

Daar is de Lente: Jelle Denturck & Steven Mahieu (Beluister hier)

Steven Mahieu en Jelle Denturck vormden het startschot van 'Daar is de Lente'.

Ze ontvingen Arjan Bogaert (muziekproducer), Bart Gielen (houtskoolkunstenaar) en Louise Defauw (zangeres).

Daar is de Lente: Mich Walschaerts & Danny Keuppens (Beluister hier)

Mich Walschaerts en Danny Keuppens ontvingen Stefaan De Cloet (Theater Dakwerken), Gilberte Watté (huisarts, De Traagheid) en Bert Reubens (vzw WOP!)

Daar is de Lente: Maaike Cafmeyer en Wim Oosterlinck (Beluister hier)

Maaike Cafmeyer en Wim Oosterlinck ontvingen Mieke & Patrick ('t Een en 't Ander), Geert Six (Unie der Zorgelozen) en Leander Verdievel (schrijver-scenarist).

Daar is de Lente: Wouter Deprez en David Van Reybrouck (Beluister hier)

Wouter Deprez en David Van Reybrouck ontvingen Bregt De Bouver (reggae producer), Maziar (beeldhouwer) & Fariba (barista)en Paul Bekaert (advocaat).

Daar is de Lente: Tom Ternest en Isabelle Van Hecke (Beluister hier)

Tom Ternest en Isabelle Van Hecke ontvingen Wouter Deboot (Dwars door Amerika en Oceanië), Weireldverbeteroars (muzikanten) en Friedl Lesage (radiopresentatrice)!

Daar is de Lente: Wim Opbrouck en Jelle Denturck (Beluister hier)

Wim Opbrouck en Jelle Denturck sloten af in schoonheid. Ze ontvingen Steven Delannoye (muzikant) en Linus Vanlaere (zorgethicus).