UPDATE - Veilig naar de voorstellingen

We voorzien alles om je theaterbezoek zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen en volgen steeds de laatste coronarichtlijnen op van de overheid.
Dankjewel om samen met ons de voorschriften op te volgen en op deze manier ieders veiligheid te garanderen.

VOORAF RESERVEREN

Je kan je tickets reserveren via onze website of via de ticketpagina. Vergeet niet om je telefoonnummer te vermelden op de daartoe voorziene plek. We zijn verplicht om deze gegevens tot 30 dagen na de voorstelling bij te houden in functie van de contactopsporing.

AANKOMST

We kiezen voor het Covid Safe Ticket-systeem. Concreet wil dit zeggen dat je een Covid Safe Ticket nodig hebt om naar een voorstelling te komen kijken bij Theater Malpertuis. Één van onze medewerkers zal je vragen om je ticket te tonen bij aankomst. Vanwege de verstrengde coronamaatregelen van de overheid is het ook verplicht om je mondmasker aan te houden tijdens de voorstelling en bij verplaatsingen van en naar onze foyer.

Je kan in afwachting van de voorstelling iets drinken in de foyer of eventjes wachten in de gang. We voorzien ook steeds faciliteiten voor handhygiëne.

Betalen van tickets en consumpties kan draadloos.

THEATERZAAL

De zaal wordt tot vlak voor de aanvang van de voorstelling verlucht. Het aantal toeschouwers dat we per avond binnenlaten zal steeds afgestemd zijn op de meest actuele adviezen en richtlijnen van de overheid.

NA DE VOORSTELLING

Na de voorstelling ben je van harte welkom om nog na te praten in onze foyer tot 23u.