Publicatie - In naam van de Waarheid

De tien waarheidsredes werden gebundeld in een boek dat verkrijgbaar is vanaf de première op 21/01/2021. De publicatie reist mee met de voorstelling. Online bestellen kan via  Theater Malpertuis voor 12 euro plus verzendingskosten krijgt u het thuis bezorgd. Weldra ook beschikbaar bij een aantal lokale boekhandelaren.

Lees hier al een aantal citaten uit de verschillende redes.

"Wat verstaan we in deze sterk geïnformatiseerde tijd onder waarheid? Is waarheid meervoudig? Wat zijn de actuele obstakels in de zoektocht naar waarheid? Moet waarheid per definitie toetsbaar zijn? Is fake news inderdaad gevaarlijk voor de democratie, zoals beweerd wordt? Hoe verhouden rationele en spirituele waarheid zich tot elkaar? Het zijn vragen die we voorgelegd hebben aan de Multatuli’s van 2020."
- Piet Arfeuille

MULTATULI_cover_2d