Corona maatregelen

Beste Malpertuis toeschouwers
 
In de maanden september en oktober hebben we jullie veel moois kunnen aanbieden: Mia Kermis, Kadrage, Fun loving humans, Through the Grapevine, 2 schoolvoorstellingen van De Kleine Prins en de avant-première van In naam van de waarheid. Wie er bij was, kon zien dat het Malpertuisteam alles in het werk stelde om jullie op een veilige manier van de voorstellingen te laten genieten.
 
Door het fors aantal stijgende besmettingen vinden ook wij het niet langer raadzaam om artiesten en publiek samen te brengen. We nemen dan ook onze verantwoordelijkheid en sluiten, in overeenstemming met de maatregelen van de overheid, vanaf woensdag 28 oktober 2020 onze deuren voor de komende tijd.
We doen dit met pijn in het hart, omdat het de artiesten treft, de medewerkers van het huis en ons publiek.
 
We hopen, samen met jullie, dat de situatie snel weer onder controle komt en we jullie terug met open armen kunnen ontvangen, want we staan te trappelen om onze twee nieuwe producties In naam van de waarheid en De kleine prins op u los te laten.
 
Een warme groet, zorg voor jezelf en elkaar!
 
Het Malpertuisteam