Cerebriraptor

Onuitputtelijke informatiestromen, ontelbare apps en evenveel meningen gestuurd door mysterieuze algoritmes. Neemt artificiële intelligentie onze beslissingen over? Kiezen we ervoor om onze individuele vrijheid op te geven? Groeit de afstand tussen de mensen? Of kunnen we beter het hele idee van onderling contact herdefiniëren? Zijn we ons bewust van wat we allemaal binnenkrijgen?

Aurelie Di Marino, Benjamin Op De Beeck, David Dermez, Lotte Diependaele en Tomas Pevenage gaan aan de slag met dat gegeven. Ze bricoleren zich met veel humor een weg door de gekte die we niet meer zien. Ze tasten de normen van de waanzin af. En de waanzin van die normen. In absurde situaties leggen ze de gekheid van hun eigen normaliteit bloot.

Vanaf 20u voorzien we een gratis inleiding, we vragen wel om in te schrijven via tickets.malpertuis.be.