Alex Moons - Anouk Friedli

Op zaterdag 7 december 2019 kan je om 20u30 bij Theater Malpertuis komen kijken naar Alex Moons, een voorstelling van Anouk Friedli. Friedli is een jonge, nieuwe theatermaakster die een spannende theatertekst geschreven heeft, onder begeleiding van auteur Rob de Graaf. Een lofzang op het verlangen, vol absurdisme en geestige dialogen. 

Edna en Delphine brengen de nacht door in het kantoorgebouw waar ze overdag werken. Ze hopen er namelijk achter te komen wie de onzichtbare ‘Alex Moons’ is, die zichzelf barricadeert achter een gesloten deur van het gebouw. Deze kleine actie van ongehoorzaamheid zet allerlei gebeurtenissen in gang. Gaandeweg blijkt dat de twee vrouwen zichzelf en hun eigen verlangens begraven hebben, maar groeit ook de revolte tegen de corrumperende macht van het systeem waarbinnen ze werken.

Samen met de jonge actrices Annelore Crollet en Lotte Diependaele, allebei leden van het Brusselse theatercollectief K.A.K. (Koekelbergse Alliantie van Knutselaars) creëert ze nu haar eerste voorstelling in Monty Antwerpen met ook C-takt en Dood Paard als coproducenten.