Workshop Nicole Beutler

Ter gelegenheid van de Belgische première van The exact position of things deelt Nicole een aantal uitganspunten van haar praktijk in een unieke ééndagse workshop voor kunstenaars professionelen-liefhebbers. Deze workshop gaat door op zaterdag 30 november 2019 tussen 10u30 en 16u. Nicole's werk is interdisciplinair en daarom is er geen plaats voor hokjesdenken. Bent u woordkunstenaar, slagwerker of muzikant, beeldend kunstenaar, danser of gewoon niet in een hokje onder te brengen: wees welkom.

 

HOE INSCHRIJVEN?
Tegen ten laatste 17 november 2019 stuur je een motivatiemail naar paulien@malpertuis.be. In de mail vermeld je je persoonlijke gegevens, leeftijd, een korte biografie en een motivatie waarom je graag wil deelnemen (max 15 regels). Kort daarna word je verwittigd of je geselecteerd bent. 

Aantal deelnemers 20
Prijs €25 (over te schrijven nadat u geselecteerd bent)
Duur 10u30 tot 16u (lunchpauze tussen 13u en 14u)
Locatie Budatoren, Korte Kapucijnenstraat, 8500 Kortrijk