Seizoen 2018-2019 & Beginners

11/06/2018

PROGRAMMA

Ook dit seizoen kan je in Theater Malpertuis genieten van eigen werk én gastvoorstellingen dankzij onze samenwerking met Cultuurcentrum Gildhof. Sinds deze week staat het totaalprogramma online. Bestellen kan vanaf volgende week.  

Wat eigen producties betreft, presenteren we ons publiek een herneming van Olivetti '82 en T.A.N.I.A.!. Zowel de toeschouwers als Bob De Moor en Tania Van der Sanden konden er niet genoeg van krijgen afgelopen seizoen. En in het licht (of moeten we zeggen: schaduw) van de gemeenteraadsverkiezingen trekt onze coproductie Vijand van het volk eveneens opnieuw de hort op. 

Komend seizoen kijken we vooral uit naar onze nieuwe productie: Beginners naar het werk van Raymond Carver. Piet Arfeuille en Nathalie Teirlinck maken filmisch theater met kleppers op scène. Deze voorstelling zal niet te zien zijn in Tielt, maar we zochten naar twee formules om de Malpertuis-fans in de regio te bedienen. 

XTRA

Theater Malpertuis houdt ervan om net dat ietsje meer te doen voor onze eigen producties. Ook dit seizoen slaagden we erin om enkele mooie omkaderingsactiviteiten rond ons werk te binden. Je vindt ze terug in de kalender onder het label XTRA of bij de webpagina van de productie. 

KAARTENVERKOOP

Vanaf 20 juni kan je losse tickets voor Malpertuis-producties bestellen via onze website
Losse tickets voor gastvoorstellingen kunnen vanaf 3 september besteld worden bij Cultuurcentrum Gildhof, aan de balie of via het E-loket

Vanaf 20 juni 2018 biedt Cultuurcentrum Gildhof een abonnement aan waarin ook de voorstellingen van Theater Malpertuis zijn ondergebracht. Vanaf vijf voorstellingen kan je een abonnement bestellen. Je bent daardoor niet alleen verzekerd van een zitje voor je favoriete voorstellingen, je geniet bovendien van een korting van € 2 op het basistarief.

Opgelet: een abonnement kopen kan alleen bij Cultuurcentrum Gildhof, aan de balie of via het E-loket
Voor meer info over ticketprijzen en bestellen, klik hier.