Nieuwste productie: Beginners

22/10/2018

 

De ideale setting voor onze nieuwste productie Beginners is een grote scène, om die reden breekt Theater Malpertuis voor deze productie uit haar muren en zoekt de grote zalen op in Vlaanderen. We ontwikkelden twee formulles om de Malpertuis-fans in de regio te bedienen: 

CARVER-ARRANGEMENT (UITVERKOCHT!)

Wil je naar de première in Oostende? Neem dan het Carver-arrangement.

Ga mee met de Malpertuis-bus naar de première in CC De Grote Post Oostende. Aan boord kan je een broodje eten en krijg je een inleiding op de voorstelling. Je kan exclusief meegenieten van de sfeer op een première en je hoeft je geen zorgen te maken over parkeergelegenheid.

TICKETSERVICE 

Als Malpertuis-bezoeker krijg je de kans om Beginners te zien in een aangrenzend cultuurcentrum in West-Vlaanderen. Theater Malpertuis beschikt in zowel cc De Spil Roeselare, cc De Schakel Waregem, Schouwburg Kortrijk als cc Brouckère Torhout over 20 zitplaatsen. Via onze ticketpagina kan je een zitje op verplaatsing reserveren en heb je evenveel kans als de vaste abonnees van de cc’s!

XTRA

Theater Malpertuis houdt ervan om net dat ietsje meer te doen voor onze eigen producties. Ook dit seizoen slaagden we erin om enkele mooie omkaderingsactiviteiten rond ons werk te binden. Je vindt ze terug in de kalender onder het label XTRA of bij de webpagina van de productie