Viviane De Muynck genomineerd voor Acteursgildeprijs

04/10/2017

Twee jaar nadat Viviane De Muynck op het Film Fest de Acteursgilde Carrièreprijs in ontvangst mocht nemen, is ze nu genomineerd in de categorie 'meest gewaardeerde actrice in een podiumproductie'. En dat met de Malpertuis-productie 'Gaz. Pleidooi van een gedoemde moeder'. We zijn ongelofelijk trots dat we samen met Viviane, Tom Lanoye en met de steun van GoneWest deze productie konden realiseren. 

Vanaf februari 2018 neemt Viviane De Muynck haar rol als moeder van een gedode terrorist opnieuw op voor een Franstalige tournee. 'GAZ. Plaidoyer d'une mère damnée' zal ondermeer te zien zijn in Brussel, Namen, Doornik, Nice en Angers. 

foto: Fred Bervoets legt de laatste hand aan zijn etsen voor de Acteursgildeprijzen (de Acteursgilde)

Bekijk de productie

Andere nieuwsberichten